Voor al uw cv-onderhoud

Het is bekend dat een gereinigd, goed afgesteld, bijgevuld/ontlucht cv-systeem beter rendeert, minder schadelijke gassen levert en langer meegaat. De overheid scherpt haar wetgeving langzamerhand steeds meer aan. In de toekomst zullen alleen erkende bedrijven cv-ketels mogen onderhouden en installeren, waaronder Slief. Onze onderhoudsmonteurs zijn hiervoor opgeleid en in het bezit van het zogeheten ‘vakmanschap CO’.

Het is een feit; een cv-ketel die niet tijdig wordt gecontroleerd en afgesteld, kan voor gevaar zorgen in huis. Veiligheid is een belangrijke reden om uw ketel minimaal één keer per jaar door een erkend installateur te laten controleren. Onderdelen van uw ketel kunnen vervuild raken, slijten of verkeerd afgesteld zijn. Dit kan zorgen voor onnodig gasverbruik of tal van verschillende storingen. Dankzij regelmatig onderhoud en controles door onze monteurs werkt uw cv-ketel veilig en energiezuinig!

Voor jarenlang wooncomfort
Omdat geen enkel huishouden gelijk is, bieden wij verschillende systemen voor verwarming en warmwatervoorziening. Het komt natuurlijk voor dat uw cv-ketel een keer aan vervanging toe is. Maar wat dan? Lees hier meer over diverse alternatieven. De nieuwste type Atag cv-ketels die wij nog dagelijks plaatsen, zijn namelijk geschikt om in de toekomst uit te breiden naar een hybride warmtepomp. 

Installatiebedrijf Slief Loenen is Atag Selectdealer

Wij plaatsen uitsluitend Atag cv-ketels. Dit doen we al sins 1989. Alle Atag toestellen voldoen  aan de hoogste milieunormen en hebben een fraaie, zelfs bekroonde, vormgeving. Wij kunnen u persoonlijk adviseren welk Atag toestel het beste bij uw woning past. Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor vakkundige installatie.

Maak een afspraak