Cv-ketel, een investering voor de lange termijn

De levensduur van een cv-ketel ligt tussen de 12 en 15 jaar. Wij raden u dan ook aan om de cv-ketel in veel gevallen na 15 jaar te laten vervangen. U wilt dit natuurlijk het liefst laten doen door vakmensen met verstand van zaken. Wij hebben vakkundige installateurs in dienst die uw ketel op een veilige en vertrouwde manier plaatsen en instellen. Dit gebeurt aan de hand van de laatste richtlijnen omtrent de nieuwe gasketelwet. Wij nemen uw installatie onder handen, waardoor u het beste rendement uit uw investering haalt.

Slief Loenen ATAG SelectDealer

Het kiezen van een warmteoplossing is niet altijd gemakkelijk, omdat comfort voor iedereen anders is. Een ATAG SelectDealer is het eerste aanspreekpunt die advies op maat kan geven ten aanzien van jouw woonsituatie. Snel warm water, veel warm water of gratis warmtecomfort nodig en eventueel in combinatie met een warmtepomp of boiler? De ATAG SelectDealer adviseert je bij je aankoop en zorgt voor een aangenaam klimaat in je huis.

Specialist in onderhoud

Het is belangrijk dat uw ketel veilig, zuinig en goed functioneert. Dit kan door jaarlijks onderhoud uit te laten uitvoeren door een erkend installateur. Wij als ATAG SelectDealer weten alles van een ATAG CV-ketel en kunnen als specialist dit onderhoud uitvoeren.

Bent u overtuigd of nieuwsgierig naar wat de kosten van een nieuwe cv-ketel of het bijbehorende onderhoud zijn? neem dan contact op met ons. Wij zijn u graag van dienst.

Maak een afspraak