De laatste jaren heeft installatiebedrijf Slief zich steeds meer georiënteerd op het gebied van duurzame energie. Of het nu gaat om zonne-energie of duurzame technische producten. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij volgen de laatste ontwikkelingen dan ook op de voet. Duurzaam omgaan met energie kan op tal van manieren. Ga met ons in gesprek en we zullen samen kijken naar de beste manier waarop u kunt besparen.

Installatiebedrijf Slief is betrokken bij diverse duurzame initiatieven. Zo is er voor Loenenaren de mogelijkheid om met behulp van subsidie een duurzame investering te doen:

Loenen Energie Neutraal
De LEN is een stichting die voortgekomen is uit de wedstrijd ‘Energieke dorpen’ waarmee Loenen in 2013 een Europese subsidie van € 200.000 heeft gewonnen. Dit bedrag wordt gebruikt om het dorp zover mogelijk te verduurzamen.

Het Loenense burgerinitiatief
Loenen heeft als stip op de horizon dat zij op termijn in staat is om zelf te voorzien in haar energiebehoefte. Met de betrokkenheid van de dorpsraad Loenen, Lomivé en een groep enthousiaste bewoners uit Loenen, is dit burgerinitiatief van de grond gekomen.

Loenenaren die willen investeren in duurzame energie worden opgeroepen om zich te melden via http://www.loenenenergie.nl. Daar zult u ook meer lezen over de voordelen van het aanschaffen van zonnepanelen. LEN heeft daarnaast haar regelingen uitgebreid: ook zaken als dakisolatie, vloerisolatie en dubbel glas komen in aanmerking voor een bijdrage vanuit het LEF LEN-support.

Kijk voor meer informatie over LEN op: www.loenenenergie.nl

Maak een afspraak