Installatiebedrijf Slief B.V. uit Loenen is in oktober 2022 als een van de eerste installatiebedrijven in de omgeving Apeldoorn, geslaagd om de BRL K25000 audit van KIWA te passeren. De BRL K25000 gaat over het uitvoeren van werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties volgens de laatste wet en regelgeving.

In spreektaal: veilig installeren, onderhouden en repareren van CV-toestellen.

De KIWA auditor was zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden en van de interne procedures binnen het bedrijf. Nadat alle interne KIWA plichtplegingen zijn gedaan zal over 4 weken het certificaat worden overhandigd.

Installatiebedrijf Slief B.V. bestaat sinds 1935 en is een regionale installateur met 14 medewerkers. 

Slief is lid van Techniek Nederland, Wij Techniek en participeert in Abel&co Installatie.

Op 14 september 2020 is het wettelijke bouwbesluit gewijzigd. Op deze datum is een wet in werking getreden, de zogeheten Gasketelwet. Deze wet is op dit moment van kracht en zal gehandhaafd moeten gaan worden door alle gemeenten per 01-04-2023. De doelstelling van deze wet is het reduceren van koolmonoxide ongevallen in Nederland.

Installatiebedrijf Slief heeft in dit proces samengewerkt met CO-certificatie.nl. CO-certificatie.nl is een van de marktleiders op gebied van het schrijven van kwaliteitshandboeken voor de CO-certificering.

I